Löydä uutta potkua ja sykettä elämään vapaaehtoistoiminnan kautta!

Tampereen Järjestöedustamo kutsuu tamperelaisia järjestöjä mukaan Tampere vaikuttaa! -viikkoon! Viikkoa vietetään 28.9.-4.10.2020. Viikon aikana nostetaan esiin erilaisia tapoja, miten tamperelaiset pääsevät vaikuttamaan. Tarve ry on mukana viikon järjestämisessä tuomassa esiin vapaaehtoistoiminnan vaikuttamismahdollisuuksia.

 

iloa kuva

KUTSU iloa vapaaehtoistoiminnasta info 29 9 2020

 

Koska emme voi olla varmoja, mikä koronatilanne on syksyllä, ehdotamme, että järjestämme Tampere vaikuttaa -viikolla yhden ison tapahtuman sijaan alueellisia Iloa vapaaehtoistoiminnasta -infoja, joissa esittelemme vapaaehtoistoimintaa. Näitä tapahtumia voisimme järjestää esimerkiksi hyvinvointikeskuksissa. Tarve ry tulee keskustelemaan aiheesta hyvinvointikeskusten yhteyshenkilöiden kanssa ja suunnitelma tarkentuu.

Tarve ry voi kustantaa infoihin tarjoiluja ja viestintämateriaalia, esimerkiksi infokyltit. Viestintä hoidetaan yhteistyössä Tampere vaikuttaa -tapahtuman kanssa, mutta niin, että Iloa vapaaehtoistoiminnasta -infoilla on oma Facebook-tapahtuma ja Lähellä.fi -tapahtuma.

Ilmoittaudu mukaan Tampere vaikuttaa -viikon Iloa vapaaehtoistoiminnasta -tilaisuuksiin alla olevasta linkistä avautuvalla lomakkeella 15.9. mennessä.

HUOM! Ilmoittaudu mukaan kohdassa 7, niin Järjestöedustamon yhteyshenkilöt osaavat välittää ilmoittautumistiedot

Katri Leppisaarelle puh. 044 4554780  

Lomake löytyy täältä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=94jVFwpnjU2y1ybcos2f4nRIYG5Gv3xNtCYmEbmfmwhUMkhDMDJYTlpKOUpHWTBZNjFRQTNOTUVSTy4u