Löydä uutta potkua ja sykettä elämään vapaaehtoistoiminnan kautta!

Iloa vapaaehtoistoiminnasta 4.10.2022 klo 15 – 18 Kauppakeskus Ratinan keskusaukio

Tervetuloa jakamaan iloa vapaaehtoistoiminnasta! Kutsumme tamperelaiset järjestöt ja yhteisöt esittelemään vapaaehtoistoiminnan tarjontaa Ratinan kauppakeskukseen. Tapahtuman järjestää TARVE – Tampereen Voimavaraverkosto ry, joka on vapaaehtoistoimintaa järjestävien järjestöjen ja yhteisöjen yhteistyöyhdistys. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta TARVE ry:n jäsenille. Muilta perimme 10 euron pöytämaksun. Pöydät on varattu valmiiksi esittelijöille kauppakeskukseen. TARVE ry hankkii myös karkkia jaettavaksi kävijöille (toki voit varata pisteellesi myös omaa jaettavaa.) Tilaisuudessa yleisöä ilahduttaa klovnikaksikko Alberttiina ja Huubert (KorentoArt), joilla on kokemusta yleisön kohtaamisesta monenmoisissa ympäristöissä.

Tervetuloa järjestämään hyvän mielen tapahtumaa kanssamme ja nappaamaan samalla uusia vapaaehtoisia järjestön toimintaan. 

Ilmoittautuminen Katri Leppisaarelle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kerro lyhyesti järjestösi toiminnasta, jos et ole ollut mukana aiemmin

Kansalaisareena ja Tampereen valikkoryhmä järjestää yhdessä TARVE ry:n kanssa Sukupuolisensitiivisyys vapaaehtoistoiminnassa seminaarin.

Ilmoittautuminen 25.8. mennessä! Lue alta lisää ja tule mukaan. 

Sukupuolisensitiivisyys vapaaehtoistoiminnassa

31.08.2022 klo 12 - 16, Pääkirjasto Metson Kuusi-salissa osoitteessa Pirkankatu 2

Seminaarissa on mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun ja se järjestetään siksi vain live-tilaisuutena klo 12-16. Paikkana on Tampereen Pääkirjasto Metso, Kuusi-sali, os. Pirkankatu 2, 33210 Tampere. HUOM. Kahvitarjoilun takia ilmoittautuminen päättyy 25.8 klo 12. Ilmoittautuminen: https://kansalaisareena.fi/tapahtumat/tampereen-valikkoryhman-seminaari-sukupuolisensitiivisyys-vapaaehtoistoiminnassa/

Ohjelma:

Klo 12 Tervetulosanat, Tampereen valikkoryhmä ja Kansalaisareena ry
Klo 12.15 Sukupuolisensitiivinen työ vapaaehtoistoiminnassa, Juha Kilpiä, Aktuaali
Klo 13.45 Kahvitauko
Klo14.15 Case-esimerkit sukupuolisensitiivisestä työstä, Annukka Tuovila ja Jenni Haapamäki, Tampereen Tyttöjen Talo
Klo 14.45 Sukupuolisensitiivisen työn käytänteitä, Juha Kilpiä, Aktuaali
Klo 15.45 Loppusanat
Klo 16 Koulutus päättyy

Tervetuloa TARVE ry:n vuosikokoukseen. Kokous järjestetään tiistaina 3.5. klo 14 alkaen Amurin Teon Tupa Ry:n tiloissa, Satakunnankatu 38.

Voit osallistua kokoukseen myös etänä tämän Teams-linkin kautta: Liity tästä linkistä

 Mikäli ette itse pääse osallistumaan kokoukseen, huomioittehan, että sijastanne järjestöänne edustava henkilö toimittaa valtakirjan allekirjoittaneelle 3.5. aamuun mennessä

(Valtakirja-pohjan ja viime vuoden toimintakertomuksen voit tilata sihteeriltä)

Lämpimästi tervetuloa kokoukseen!

Katri Leppisaari, Tarve ry:n sihteeri
 044 4554780 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa jakamaan iloa vapaaehtoistoiminnasta!

Iloa vapaaehtoistoiminnasta – tapahtuma 29.9. klo 15-18 Laikussa peruuntuu

Iloa jaetaan aluetapahtumissa Tampere vaikuttaa -viikolla!

Messutyylinen Iloa vapaaehtoistoiminnasta -tapahtuma Kulttuuritalo Laikussa on jouduttu perumaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Olette sen sijaan tervetulleita kertomaan vapaaehtoistoiminnasta seuraaviin tilaisuuksiin. Tilaisuudet järjestetään ulkona turvavälit ja hygienia huomioiden. TARVE ry ostaa tilaisuuteen yhteisesti karkkia jakoon. Vapaaehtoiset huolehtivat karkin jaosta paikalle saapuville.

  • 27.9. klo 17-19 Lietsu ja Lentsu vaikuttaa, Lielahden kartanon pihapiiri/aula, Tehdaskartanonkatu 38 Hiedanranta

Mukaan mahtuu 3-4 toimijaa! Plussaa on, jos toimintaan voi osallistua Lietsun ja Lentsun alueella, koska tilaisuudessa tehdään tutuksi alueen toimintaa ja tekemistä. 😊

  • 29.9. klo 12-14 Laukontori

Tapahtuma on omatoiminen eli pöytä täytyy tuoda itse paikalle, sillä Laukontorin puuritiläpöydät poistuvat torivalvonnan mukaan elokuussa. Ilmianna itsesi, jos yhteisölläsi on mahdollisuus lainata pöytää myös kaverille!

  • 30.9. klo 14-16 Hervannan kirjaston/Kupolan edusta, Insinöörinkatu 38

Pöytätilaa on varattu 15 osallistujalle.

Haluatko järjestää oman esittelyn? Ilmoita sijainti ja aika, niin liitämme tiedon tapahtumasta yhteiseen Facebook-tapahtumaan, joka luodaan, kun osallistujat ovat selvillä.

Pyydän ilmoittautumisia 26.8. mennessä tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/8996E952AE707C10

Ilmoittautumiset tulevat suoraan allekirjoittaneelle. Voit toimittaa tahosi logon myös allekirjoittaneelle mielellään Drop boxin tai Wetransferin kautta.

 Katri Leppisaari, TARVE ry:n hallituksen sihteeri

puh. 044 4554780