Löydä uutta potkua ja sykettä elämään vapaaehtoistoiminnan kautta!

Tarve ry järjestää yhdessä Tampereen Valikkoverkoston ja Kansalaisareenan kanssa maksuttoman koulutuksen vapaaehtoistyön koordinaattoreille to 6.6.2024 klo 12-15 Metsossa.

Aiheena on ”Omat, yhteisön ja työn rajat”, kouluttajana Jaana Rajaveräjä.

Mukaan mahtuu 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 Ilmoittaudu tästä

Omat rajat

Kaipaatko arkeesi mielekästä tekemistä? Löydä iloa vapaaehtoistoiminnasta!

Iloa vapaaehtoistoiminnasta -tapahtumassa pääset tutustumaan tamperelaisten järjestöjen ja toimijoiden avoimiin vapaaehtoistehtäviin. Tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Ratinan ensimmäisen kerroksen tapahtuma-aukiolla torstaina 5.10. klo 14–17.

Tapahtuman aikana yleisöä viihdyttää klovnikaksikko Alberttiina ja Huubert. Lisäksi voit voittaa palkintoja onnenpyörästä. Tapahtuman järjestää TARVE – Tampereen Voimavaraverkosto ry, joka on vapaaehtoistoimintaa järjestävien järjestöjen ja yhteisöjen yhteistyöyhdistys. 

Tule moikkaamaan meitä! Etsitään sinullekin mielekäs vapaaehtoistehtävä.

Tapahtumassa pääset tutustumaan seuraavien järjestöjen ja yhteisöjen vapaaehtoistehtäviin:

Amurin Teon Tupa ry

Artteli-kumppanuusyhdistys ry

Kehitysvammaisten Tukiliitto

Koivupirtin säätiö, Kalevan kulman Iloa arkeen-pysäkit

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry

Mielen ry, Mielen Avoin Opisto

Mielenterveysomaiset Pirkanmaa-FinFami ry

Mummon Kammari

Naistenkartano ry

Nauha ry

Nääsville ry, Tuutorin tuella

Olka-toiminta

Parasta lapsille ry

Pirkanmaan Muistiyhdistys ry

Sopimusvuori ry, Tule!-hanke

SOS-Lapsikylä

Taimi ry

TampereMissio

Tampereen A-kilta ry

Tampereen ensi- ja turvakoti ry

Tampereen seudun Näkövammaiset

Tampereen Seudun Omaishoitajat ry

Virtavesien Hoitoyhdistys ry

Yhdessä Selvitymisen Tuki YSTI ry

Tarve ry mainos

 

Vapaaehtoistoiminnan arvo ja arviointi

Torstaina  8.6.2023 klo 12-16 Tampereen Pääkirjasto Metso (Kuusi-sali) (vain live-tilaisuus, ei streamia

Järjestäjät: Tampereen valikkoryhmä, TARVE ry ja Kansalaisareena ry

Ilmoittaudu tästä

klo 12 Seminaarin avaus
klo 12.15-13.30 Kati Liikonen, Hämeen setlementti: Vapaaehtoistoiminnan arvo
klo 13.30-14 Kahvit
klo 14-15.45 Heli Laurikainen, Kuntoutussäätiö: Miten onnistun arvioinnissa ja toiminnan tuloksista kertomisessa sekä yhteiskehittämistä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan arvioinnista.
klo 15.45-16 Loppusanat

Puhujat:
Kati Liikonen, Hämeen Setlementti ry:n toiminnanjohtaja.
”Minulla on pitkä kokemus yksityiseltä sektorilta palvelutuotteiden tuotteistamisen, hinnoittelun, myynnin ja markkinoinnin parista. Mutta myös yrittäjyydestä sekä liiketoiminnan ja talouden kehittämisestä eri sektoreilta. Järjestökentälle minut johdatti työllisyyden hoito ja GreenCare. Olen koulutukseltani liiketalouden ja johtamisen osaaja. Viimeisimmässä tutkinnossani (tradenomi YAMK), tutkin järjestöjen tekemän ennaltaehkäisevän työn taloudellista vaikuttavuutta. Tällä hetkellä opiskelen palvelumuotoilun erikoisammatittutkintoa ammattimaisen varainkeruun lähestysmiskulmasta.”


Heli Laurikainen toimii Kuntoutussäätiön Arvioinnin osaamiskeskuksessa arvioinnin asiantuntijana. Häneltä löytyy monipuolisesti kokemusta sosiaali- ja terveysalan järjestökentältä toiminnan arvioitiin, kehittämiseen ja hanketyöhön liittyvistä työtehtävistä.

Iloa vapaaehtoistoiminnasta 4.10.2022 klo 15 – 18 Kauppakeskus Ratinan keskusaukio

Tervetuloa jakamaan iloa vapaaehtoistoiminnasta! Kutsumme tamperelaiset järjestöt ja yhteisöt esittelemään vapaaehtoistoiminnan tarjontaa Ratinan kauppakeskukseen. Tapahtuman järjestää TARVE – Tampereen Voimavaraverkosto ry, joka on vapaaehtoistoimintaa järjestävien järjestöjen ja yhteisöjen yhteistyöyhdistys. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta TARVE ry:n jäsenille. Muilta perimme 10 euron pöytämaksun. Pöydät on varattu valmiiksi esittelijöille kauppakeskukseen. TARVE ry hankkii myös karkkia jaettavaksi kävijöille (toki voit varata pisteellesi myös omaa jaettavaa.) Tilaisuudessa yleisöä ilahduttaa klovnikaksikko Alberttiina ja Huubert (KorentoArt), joilla on kokemusta yleisön kohtaamisesta monenmoisissa ympäristöissä.

Tervetuloa järjestämään hyvän mielen tapahtumaa kanssamme ja nappaamaan samalla uusia vapaaehtoisia järjestön toimintaan. 

Ilmoittautuminen Katri Leppisaarelle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kerro lyhyesti järjestösi toiminnasta, jos et ole ollut mukana aiemmin