Löydä uutta potkua ja sykettä elämään vapaaehtoistoiminnan kautta!

Tervetuloa jakamaan iloa vapaaehtoistoiminnasta!

Iloa vapaaehtoistoiminnasta – tapahtuma 29.9. klo 15-18 Laikussa peruuntuu

Iloa jaetaan aluetapahtumissa Tampere vaikuttaa -viikolla!

Messutyylinen Iloa vapaaehtoistoiminnasta -tapahtuma Kulttuuritalo Laikussa on jouduttu perumaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Olette sen sijaan tervetulleita kertomaan vapaaehtoistoiminnasta seuraaviin tilaisuuksiin. Tilaisuudet järjestetään ulkona turvavälit ja hygienia huomioiden. TARVE ry ostaa tilaisuuteen yhteisesti karkkia jakoon. Vapaaehtoiset huolehtivat karkin jaosta paikalle saapuville.

  • 27.9. klo 17-19 Lietsu ja Lentsu vaikuttaa, Lielahden kartanon pihapiiri/aula, Tehdaskartanonkatu 38 Hiedanranta

Mukaan mahtuu 3-4 toimijaa! Plussaa on, jos toimintaan voi osallistua Lietsun ja Lentsun alueella, koska tilaisuudessa tehdään tutuksi alueen toimintaa ja tekemistä. 😊

  • 29.9. klo 12-14 Laukontori

Tapahtuma on omatoiminen eli pöytä täytyy tuoda itse paikalle, sillä Laukontorin puuritiläpöydät poistuvat torivalvonnan mukaan elokuussa. Ilmianna itsesi, jos yhteisölläsi on mahdollisuus lainata pöytää myös kaverille!

  • 30.9. klo 14-16 Hervannan kirjaston/Kupolan edusta, Insinöörinkatu 38

Pöytätilaa on varattu 15 osallistujalle.

Haluatko järjestää oman esittelyn? Ilmoita sijainti ja aika, niin liitämme tiedon tapahtumasta yhteiseen Facebook-tapahtumaan, joka luodaan, kun osallistujat ovat selvillä.

Pyydän ilmoittautumisia 26.8. mennessä tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/8996E952AE707C10

Ilmoittautumiset tulevat suoraan allekirjoittaneelle. Voit toimittaa tahosi logon myös allekirjoittaneelle mielellään Drop boxin tai Wetransferin kautta.

 Katri Leppisaari, TARVE ry:n hallituksen sihteeri

puh. 044 4554780  

Koronavuosi on pakottanut monet toimijat ottamaan käyttöön digitaalisia välineitä kohtaamisten järjestämiseen. Millaisia kokemuksia olemme vuoden aikana saaneet? Mitkä asiat ovat mietityttäneet ja millaisia välineitä on käytetty? Webinaarissa kuulemme esimerkkejä ja kokemuksia digitaalisesta vuorovaikutuksesta. Puhujina projektipäällikkö Markus Lappi Pirkanmaan PiDiKe-verkostosta, joka on osa laajempaa valtakunnallista digitukihankkeiden verkostoa ja Kirsi Mustonen Pirkanmaan Muistiyhdistyksen Ilo muistaa ja onnistua -hankkeesta, jossa kehitetiin muistiperheille kotiin tarjottavaa etätukea.

12.00 Tervetulosanat (Kansalaisareena, TARVE ry ja Tampereen ja Pirkkalan valikkoryhmät)
12.15-13.00 Markus Lappi: Digitaidot, digituki ja meitä yhdistävä teknologia
13.00-13.05 Pieni tauko
13.05-14.00 Kirsi Mustonen: Digitaalinen vuorovaikutus Iloa muistaa ja onnistua -hankkeessa.
14.00-14.15 Tauko
14.15-15.15 Markus Lappi: Digitaidot, digituki ja meitä yhdistävä teknologia
15.15 Loppuyhteenveto ja palaute
15.30 Päätös

Muutokset ohjelmaan mahdollisia. Webinaari järjestetään zoomissa ja linkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään edellisenä päivänä. Lisätiedot: pinja.nieminen(at)kansalaisareena.fi
Webropolilla luotu ilmoittautuminen: Digitaalinen vuorovaikutus -koulutus 10.6 klo 12-15:30 (webropolsurveys.com)

joulutoivotus Tarve ry

Tampereen Järjestöedustamo kutsuu tamperelaisia järjestöjä mukaan Tampere vaikuttaa! -viikkoon! Viikkoa vietetään 28.9.-4.10.2020. Viikon aikana nostetaan esiin erilaisia tapoja, miten tamperelaiset pääsevät vaikuttamaan. Tarve ry on mukana viikon järjestämisessä tuomassa esiin vapaaehtoistoiminnan vaikuttamismahdollisuuksia.

 

iloa kuva

KUTSU iloa vapaaehtoistoiminnasta info 29 9 2020

 

Koska emme voi olla varmoja, mikä koronatilanne on syksyllä, ehdotamme, että järjestämme Tampere vaikuttaa -viikolla yhden ison tapahtuman sijaan alueellisia Iloa vapaaehtoistoiminnasta -infoja, joissa esittelemme vapaaehtoistoimintaa. Näitä tapahtumia voisimme järjestää esimerkiksi hyvinvointikeskuksissa. Tarve ry tulee keskustelemaan aiheesta hyvinvointikeskusten yhteyshenkilöiden kanssa ja suunnitelma tarkentuu.

Tarve ry voi kustantaa infoihin tarjoiluja ja viestintämateriaalia, esimerkiksi infokyltit. Viestintä hoidetaan yhteistyössä Tampere vaikuttaa -tapahtuman kanssa, mutta niin, että Iloa vapaaehtoistoiminnasta -infoilla on oma Facebook-tapahtuma ja Lähellä.fi -tapahtuma.

Ilmoittaudu mukaan Tampere vaikuttaa -viikon Iloa vapaaehtoistoiminnasta -tilaisuuksiin alla olevasta linkistä avautuvalla lomakkeella 15.9. mennessä.

HUOM! Ilmoittaudu mukaan kohdassa 7, niin Järjestöedustamon yhteyshenkilöt osaavat välittää ilmoittautumistiedot

Katri Leppisaarelle puh. 044 4554780  

Lomake löytyy täältä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=94jVFwpnjU2y1ybcos2f4nRIYG5Gv3xNtCYmEbmfmwhUMkhDMDJYTlpKOUpHWTBZNjFRQTNOTUVSTy4u