Löydä uutta potkua ja sykettä elämään vapaaehtoistoiminnan kautta!

Tervetuloa jakamaan iloa vapaaehtoistoiminnasta!

Iloa vapaaehtoistoiminnasta – tapahtuma 29.9. klo 15-18 Laikussa peruuntuu

Iloa jaetaan aluetapahtumissa Tampere vaikuttaa -viikolla!

Messutyylinen Iloa vapaaehtoistoiminnasta -tapahtuma Kulttuuritalo Laikussa on jouduttu perumaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Olette sen sijaan tervetulleita kertomaan vapaaehtoistoiminnasta seuraaviin tilaisuuksiin. Tilaisuudet järjestetään ulkona turvavälit ja hygienia huomioiden. TARVE ry ostaa tilaisuuteen yhteisesti karkkia jakoon. Vapaaehtoiset huolehtivat karkin jaosta paikalle saapuville.

  • 27.9. klo 17-19 Lietsu ja Lentsu vaikuttaa, Lielahden kartanon pihapiiri/aula, Tehdaskartanonkatu 38 Hiedanranta

Mukaan mahtuu 3-4 toimijaa! Plussaa on, jos toimintaan voi osallistua Lietsun ja Lentsun alueella, koska tilaisuudessa tehdään tutuksi alueen toimintaa ja tekemistä. 😊

  • 29.9. klo 12-14 Laukontori

Tapahtuma on omatoiminen eli pöytä täytyy tuoda itse paikalle, sillä Laukontorin puuritiläpöydät poistuvat torivalvonnan mukaan elokuussa. Ilmianna itsesi, jos yhteisölläsi on mahdollisuus lainata pöytää myös kaverille!

  • 30.9. klo 14-16 Hervannan kirjaston/Kupolan edusta, Insinöörinkatu 38

Pöytätilaa on varattu 15 osallistujalle.

Haluatko järjestää oman esittelyn? Ilmoita sijainti ja aika, niin liitämme tiedon tapahtumasta yhteiseen Facebook-tapahtumaan, joka luodaan, kun osallistujat ovat selvillä.

Pyydän ilmoittautumisia 26.8. mennessä tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/8996E952AE707C10

Ilmoittautumiset tulevat suoraan allekirjoittaneelle. Voit toimittaa tahosi logon myös allekirjoittaneelle mielellään Drop boxin tai Wetransferin kautta.

 Katri Leppisaari, TARVE ry:n hallituksen sihteeri

puh. 044 4554780